vrijdag 25 oktober 2013

Goedkope UGGS vuile hoe schoon te maken?

Goedkope UGGS  zorg :

1 Gebruik koud of warm water natte sneeuw schoeisel lichaam , maar niet over- soak , erg belangrijk om niet te warm water te gebruiken , want dat zal de viscositeit van rubberen schoenzolen en leer beschadigen de natuurlijke flexibiliteit te verminderen , die aanleiding geven tot de uitsluitende open plastiek en schoenen worden steeds kleiner .

( 2 ) De juiste reinigingsmethode is om een ​​schone spons of zachte borstel borstel volledig uniform door het hele lichaam van de schoen oppervlak gebruiken . U kunt ook gebruik maken van een haar borstel om het reinigingsproces te helpen . Zodra de scrub reinigen van de schoenen , snowboots kan worden in de wasmachine voor een paar minuten drogen om het overtollige water te verwijderen op laarzen zetten .

3 snowboots moeten geplaatst worden op natuurlijke wijze drogen , vergeet niet om uw droger te gebruiken of laat de laarzen blootstelling aan de zon. Gelieve zolen omhoog te drogen , handstand het hele lichaam van de schoen , schoenen in een dag of twee volledig drogen , zult u merken dat zodra de schoen volledig droog is , zal schoen lichaam een beetje krimpen , maak je geen zorgen , dit is normaal . Gekleed in een uur of zo later , zullen de schoenen worden hersteld in zijn oude warm en comfortabel om te dragen voelt , en nog belangrijker --- laarzen worden schoon en mooi !

4 Schoon droge schone laarzen kan worden gebruikt in combinatie met CGM waterproof spray, om de waterdichtheid laarzen verbeteren . Zodra de laarzen helemaal nazorg , kunt u extra voorzichtig borstel pluizenborstel voorzichtig te gebruiken in een richting bestuursorgaan van de schoen oppervlak , fluwelen huidoppervlak te helpen de natuurlijke prachtige natuurlijke pluis gladde textuur uiterlijk te herstellen .

Als je de juiste methoden van de zorg te volgen , kan snowboots aantal jaren van het leven te houden .

Snowboots schoonmaken Code onthouden :

Indien mogelijk, schoen lichaam niet weken .

Gebruik niet de gebreide wasverzachter .

Gebruik geen kunstmatige warmte om te drogen .

Niet in de blootstelling aan zon.

Niet stomen.

Hoe de snowboots gekleurd met de inktvlek onzorgvuldig verwijderen

Als je niet voorzichtig bent over snowboots gekleurd met de inktvlek , kunt u een mes te gebruiken , zelfs geschraapt een bepaalde hoeveelheid wit poeder die de vlek op het krijt , wit krijt poeder om de laarzen blijven op een paar minuten , en dan schieten boven verwoest het krijt , zachte wrijven vlek op . Herhaal dit meerdere keren totdat de vlek is bijna volledig te elimineren . Voor zeer ernstige smet , MM ze kunnen proberen te vegen de vlek met schuurpapier in de zachte fluwelen huid of speciale borstel lichtjes , maar let wel dat doet, kan de oorspronkelijke vlek kleur van een kleine hoeveelheid van schapen op de fade veroorzaken . ( Beschikbaar fluwelen huid vernieuwing middel kleuring effecten kijken ) .

Hoe te water vlekken te verwijderen

Soms wanneer u stap op de schoenen op de grond water , zal de schoen te spatten krijgen regen vlekken op de vlek die is . Meestal als je wilt deze water vlekken , gewoon een vuile plek ten opzichte van de omgevouwen zijden van de wrijving tussen hen , te verwijderen, zodat beide zijden van de vlek uit onderlinge wrijving . ( Beschikbaar fluwelen huid vernieuwing middel kleuring effecten kijken )

hoe deodorant

Met twee theelepels bakpoeder mengen twee theelepels maïzena op de laarzen , de laarzen gebruikt voor het verwijderen en snijd de geur . Als u wilt, kunt u een paar druppels etherische olie in het mengsel toe te voegen , laat de schoenen geworden geurig. Het mengsel werd in laarzen schudden , en dan binnen blijven overnachten . De volgende dag het mengsel en giet uit swingen.

Vier snowboots en onderhoud methoden

Onderhoud van een snowboots : merk speciale waterproof spray ( water , regen , sneeuw )

Als u een waterdichte coating van sneeuw gekocht zonder laarzen , kunt u gebruiken om water sprays toe te voegen aan schoenen waterdicht te maken . Gewoon spray het oppervlak licht spray de laarzen , en vervolgens gedurende 10 minuten te maken laarzen drogen natuurlijk , kunt u gemakkelijk kleden! Versterken laarzen waterdichte laarzen te beschermen olie of riolering voorkomen leed de schade op de laarzen , en kan de levensduur van het dragen van laarzen als niet oppast natte laarzen uit te breiden , geef ze de laarzen droog spray op nieuwe bescherming coatings . Laarzen waterdicht spray voor de beste tijd om te spuiten is wanneer het opstarten na de aankoopdatum .

Snowboots Onderhoud II : speciale fluwelen huidverzorging borstel merk

Met een borstel borstel voorzichtig langs de onderrand van laarzen naast stof , de steel van de borstel , wol relatief zwaar , de laarzen vuile gedeelte van het lichaamsoppervlak is makkelijker gereinigd met een borstel borstelt langs de onderrand van laarzen naast stof , sequentiële vegen , niet dragen van de leer , in het bijzonder vuile plek herhaaldelijk vegen . Na het hergebruik handdoeken aan verpleging scrub borstel af te vegen .

Snowboots Onderhoud III : merkspecifieke verzorging en reinigingsmiddel - fluwelen huid vernieuwing agens

Speciale zorg en reinigingsmiddel , volgens de nieuwste wetenschappelijke formule , samen met de speciale fluwelen huidverzorging borstel , om de beste reinigingsresultaat te bereiken , zodat snowboots kijken , kopen de intieme , dragen comfortabel , met de gemoedsrust .

Snowboots Onderhoud IV : sneeuw schoeisel blijft stuk

Sneeuw schoenen kan je baby blijft rechtop met type , vaak dagelijks te dragen, maar het materiaal is relatief zacht schapenvacht laarzen kan niet zo rechtop als normaal , zo , sneeuw schoenen support film kan je baby rechtop te maken met type , niet zorgen , zal het veranderen soort aliasing , oh !
Dit artikel wordt geleverd door ogotougg, Nike Als gereproduceerd, dan kunt u markeren http://www.ogotougg.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten